El proper 25 d'octubre, Madrid celebrarà la 9ª jornada de la Societat Espanyola de Seguretat Alimentària (SESAL) sota el lema "La seguretat alimentària en moments de crisi".
El SESAL es va crear l'any 2002 amb la finalitat principal de promoure i afavorir l'òptim desenvolupament d'un alt nivell de seguretat alimentària, com a contribució a la salut pública.
Aquesta jornada està adreçada als professionals que treballen en seguretat alimentària i es durà a terme al Col·legi de Veterinaris de Madrid.
Les inscripcions estan obertes, i el termini per presentar els resums de les comunicacions científiques finalitza el 7 d'octubre.
La Diputació de Barcelona enguany hi participa de forma activa amb una comunicació científica, que pretendrà plasmar l'estat higiènico-sanitari dels establiments minoristes visitats per la Unitat de Seguretat Alimentària als municipis de la província, durant aquests anys de crisi econòmica: els resultats de les deficiències més freqüents detectades durant les inspeccions als establiments de risc elevat, fent èmfasi en l'augment d'establiments a visitar per part de l'administració local en un moment de manca de recursos. La Diputació de Barcelona utilitza les activitats de registre i classificació dels establiments en funció del risc sanitari com a eines per estalviar i optimitzar recursos. D'altra banda, es disposa d'unes eines informàtiques, PSPC i Qlick View, que permeten, entre d'altres coses, explotar les dades dels resultats.
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat