Cuina marinera // 20 hores
Descripció:
Si ets amant del mar i t’agrada el peix, no et pots perdre aquesta proposta formativa. La cuina dels pescadors és una icona de la identitat marinera del litoral català. El mar ens nodreix d’infinitat de delícies, sucosos peixos, mol·luscs, mariscs, etc. Al voltant de tots aquests productes existeixen múltiples possibilitats.
En aquest curs podràs descobrir i conèixer el receptari tradicional de la cuina dels pescadors.
Curs adreçat a totes aquelles persones que volen gaudir i aprendre a elaborar i ampliar el receptari amb plats típics de les nostres costes.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 75 €
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA25A
Horari: dc. 11:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 02/04/2025 - 11/06/2025
Durada: 10 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107