Pastisseria taller I // 60 hores
Descripció:
Descobreix l’art i la màgia de la pastisseria en aquest curs d’iniciació. Aprendràs totes les tècniques bàsiques per elaborar artesanalment diferents tipus masses, farciments i decoracions. Un tastet de nombroses tècniques per fer dolços de rebosteria i pastisseria tradicional i també de les receptes internacionals més populars. Trobaràs un espai creatiu i sensitiu 100% pràctic on podràs treure’t la por a la química de la pastisseria. El curs està pensat per fonamentar unes bases sòlides d’aprenentatges i avançar assolint reptes en elaboracions de complexitat superior. Aquest curs forma part del programa d’especialitat de pastisseria professional, on en acabar el programa podràs accedir al reconeixement dels d’ensenyaments.
Adreçat a totes aquelles persones amb interès i inquietuds per endinsar-se en el dolç món de la pastisseria i tot aquell professional que vulgui emprendre, reciclar-se o perfeccionar-se en el món de la pastisseria.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 266 €
(141€ de la formació +125€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CC01A
Horari: dl. 16:00 a 18:00h
Inici-Final: Del 30/09/2024 - 02/06/2025
Durada: 30 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107