Cuina taller I// 60 hores
Descripció:
La cuina: supervivència o plaer?
En aquest curs d’iniciació aprendràs que la necessitat d’alimentar-se, de mica en mica es va convertint en un plaer quan es coneixen les tècniques adequades. Aprendràs a tallar els aliments correctament, tocaràs les verdures, cereals i llegums, coneixeràs els peixos i les carns i una petita mostra de dolços. També faràs un tastet per les diferents tècniques de cocció.
Curs adreçat a totes aquelles persones amb inquietuds per iniciar-se en el món de la cuina i per aquelles que, tot i cuinar diàriament, volen entendre i polir les tècniques bàsiques que les portaran més enllà.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 335 €
(141€ de la formació +194€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat o amb la docent Sandra de Haro a través d'un correu a haromsn@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA02A
Horari: dc. 16:00 a 18:00h
Inici-Final: Del 16/10/2024 - 28/05/2025
Durada: 30 setmanes
Codi: CA02B
Horari: dj. 11:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 3/10/2024 - 29/05/2025
Durada: 30 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107