Taller. Fem pasta fresca // 30 hores
Descripció:
Espagueti, conchiglioni, ravioli, straccetti, pesto, putanesca... El so d’aquestes paraules amaguen formes i gustos que ens apropen a les terres de la península italiana. De nord a sud, anirem descobrint cada dia plats de pasta tradicionals amb les seves salses per acompanyar. Plats cuinats per les “nonnes” italianes que seran tota una descoberta d’aquesta cuina tan variada i gustosa.
Aquest curs està adreçat a totes aquelles persones que volen descobrir el món de la pasta feta a casa d’una manera propera i divertida.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 145 €
(106€ de la formació +39€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA12A
Horari: dl. 11:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 13/01/2025 - 12/05/20254
Durada: 15 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107