Especialitat professional de pastisseria 2024-25 // 370 hores
Descripció:
Programa intensiu de 370 hores distribuïdes en 9 matèries, adreçada a totes aquelles persones que vulguin cursar l’Especialitat Professional de Pastisseria en un sol any.
L’Especialitat Professional de Pastisseria 2024-25 ofereix accés global a totes les matèries de la formació garantint plaça en cadascuna d’elles.
Aquest programa ha estat dissenyat per viure una experiència educativa evolutiva a través de reptes i aprenentatges pràctics. Setmana rere setmana, l'alumne avançarà en el coneixement de les matèries primeres i l’aprofundiment en les principals tècniques dins del món de la pastisseria com: cremes i farcits, masses batudes, laminades, mousses, bescuits, brioixeria, gelats i semifreds, decoracions, rebosteria dolça i salada i la complexitat de la xocolateria.
Modalitats: 8 matèries presencials i 1 en línia
Requisits: entrevista prèvia
Preu global de les nou matèries: 1737 €
(1026 € de la formació +711 € del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
CC01A Pastisseria taller I / Dilluns de 16:00 a 18:00 / (més informació)
CC02A Pastisseria taller II / Dimecres de 18:30 a 20:30 / (més informació)
CC03A Taller de perfeccionament de pastisseria / Dimecres de 10:30 a 13:30 / (més informació)
CC04A Tot xocolata / Dijous de 11:00 a 13:00 / (més informació)
CC28A Taller de pastisseria salada / Dimarts de 16:00 a 18:00 / (més informació)
CC24A Plum’s & cheesecakes / Dijous de 16:00 a 18:00 / (més informació)
CC15A Dolços del record / Dijous de 16:00 a 18:00 / (més informació)
CC26A Mini pastisseria / Dijous de 16:00 a 18:00 / (més informació)
GRUPS EN LÍNIA Consulta requeriments tècnics
CC22A Vienoisseries / Dimarts de 16:00 a 17:00 / (més informació)
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107