Actualització de les notes elaborades per la sub-direcció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut de l'ASPCAT en el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19.
Les modificacions realitzades són principalment la inclusió dels darrers documents del Ministeri de Sanitat i Consum sobre biocides i sistemes de desinfecció de l’aire i superfícies (purificadors d’aire i radicals lliures) i sobre la transmissió via aèria i la ventilació dels espais tancats.
Trobareu aquests documents i més informació a l'apartat web específic “Documents tècnics, guies, protocols i recomanacions".
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #103 - Febrer 2021
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat