El passat dia 2 de març es va presentar, a la seu de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària, el darrer Baròmetre de la seguretat alimentària a Catalunya, amb resultats de l'any 2015. Aquest pretén conèixer la percepció i la confiança dels ciutadans de Catalunya envers la seguretat alimentària.
En aquesta jornada es van presentar els resultats del projecte, que posteriorment es van analitzar i debatre durant la taula rodona en la que hi va participar el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.
Els resultats d'aquesta darrera edició del baròmetre són globalment positius i evidencien que la població catalana està cada vegada més sensibilitzada sobre els possibles riscos alimentaris i sobre la importància de seguir unes bones pràctiques higièniques.
Properament l'informe estarà disponible a la web de l'ACSA.
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #48 - Març 2016
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat