© Diputació de Barcelona
El suport tècnic en l’àmbit de la seguretat alimentària competència de l’administració local és una de les tasques que realitza el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, i des de fa més d’un parell d’anys un grup de tècnics liderats per la Diputació de Barcelona amb àmplia participació de personal tècnic de municipis de la província de Barcelona i Tarragona, de la Diputació de Girona i de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i Catalunya han consensuat un protocol d’inspecció sanitària d’establiments alimentaris d’àmbit local (amb la seva guia d’ús, ponderació del risc sanitari i delimitació de les línies vermelles a partir de les quals es determinen les mesures cautelars).
Com a conseqüència d’aquest treball realitzat, s’han constituït dos grups de treball, en els que continuen treballant personal tècnic d’aquestes diferents administracions esmentades i de la Diputació de Barcelona, que són els següents:
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #70 - Febrer 2018
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat