Reunió Projecte Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025
Estat de situació de les actuacions vinculades a la distinció Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025.
Assistents
Abigail Garrido, diputada delegada de Turisme
Anna Álvarez, coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Soledad Bravo, gerenta de Serveis de Turisme
Carlos González, cap de Servei del Teixit Productiu
Marta Domènech, directora general de Turisme
Narcís Ferrer, director Agència Catalana de Turisme
Patrick Torrent, director executiu Agència Catalana de Turisme
Joan Gòdia, director general Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia
Ramon Sentmartí, director de PRODECA
Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona
Norbert Bes, pirector Patronat de Turisme Costa Brava-Girona
Carles Benítez, tècnic responsable de Girona Excel·lent
Anna Quadrat, tècnica responsable del Club d’Enogastronomia
Juan Antonio Serrano, vicepresident del Patronat de Turisme
Juli Alegre, director Patronat de Turisme Diputació de Lleida
Carlos Brull, president Patronat de Turisme Diputació de Tarragona
Marta Farrero, directora Patronat de Turisme Diputació de Tarragona