Cuina taller II // 60 hores
Descripció:
La cuina és una disciplina en la qual mai se n’acaba d’aprendre.
Si amb el Taller de Cuina I hem après les bases per a l’elaboració d’un munt de plats que formen part dels fonaments de la ciència culinària, en aquest segon curs podrem ampliar els nostres coneixements amb noves tècniques que ens permetran elaborar plats amb una mica més de complexitat. Amb el receptari d’aquest curs, consolidarem la destresa en el tall i en la pràctica de les coccions que formen part de plats més elaborats.
Curs adreçat a totes aquelles persones que volen seguir aprenent sobre la màgia dels fogons.
Modalitats: presencial
Requisits: Cuina Taller I o prova de nivell
Preu: 414 €
(141€ de la formació +273€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Sandra de Haro a través d'un correu a haromsn@diba.cat o amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA03A
Horari: dt. 09:00 a 11:00h
Inici-Final: Del 01/10/2024 - 27/05/2025
Durada: 30 setmanes
Codi: CA03B
Horari: dt. 18:30 a 20:30h
Inici-Final: Del 01/10/2024 - 27/05/2025
Durada: 30 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107