Tot xocolata // 40 hores

Descripció:

La xocolata és una pasta alimentària realitzada amb cacau i sucre molts, però... només és això?. No! La xocolata també és un dels aliments més valorats arreu del món; deliciosa, energètica, màgica... el seu nom ens fa reaccionar només de sentir-lo, la seva olor aporta sensacions indescriptibles, el seu gust crea passions! Vols descobrir el món que l’envolta?

En aquest curs descobrirem els orígens de “l’aliment dels déus” i les seves infinites preparacions i aplicacions en pastisseria, i aprendrem la manera adequada de tractar-la, essent un element tant noble però al mateix temps delicat, per poder obtenir-ne els millors resultats.

Aquest curs és perfecte per a qualsevol persona que vulgui conèixer totes les oportunitats que ofereix la xocolata i la pastisseria artística, així com pels professionals que vulguin avançar i adquirir nous coneixements.

 

Modalitats: presencial

Requisits: Pastisseria II o prova de nivell

Preu: 148 € 

(116€ de la formació +32€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat

GRUPS PRESENCIALS

Codi: CC04A

Horari: dj. 11:00 a 13:00h

Inici-Final: Del 03/10/2024 - 06/03/2025

Durada: 20 setmanes

 

Escola de la Dona

Diputació de Barcelona
Àrea de Feminismes i Igualtat

 

Escola de la Dona, espai Francesca Bonnemaison
Sant Pere Més Baix, 7. 08003 Barcelona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Tel. 934 049 107
Formulari de contacte