Cuina mediterrània // 40 hores

Descripció:

Ja no saps què cuinar? Vols aprendre a elaborar noves receptes amb productes de proximitat i de temporada, adaptades als ingredients que podem trobar al mercat? En aquest curs trobaràs idees de plats pensats pel dia a dia.

La cuina mediterrània és salut, és contrast, és fusió de cultures, de sabors, de textures però sobretot, és varietat d'ingredients. Els més imprescindibles: oliva, blat i raïm, i moltes hortalisses fresques i de temporada, fruits secs, cereals, llegums, carns, peixos, mariscos, espècies, llavors, etc.

No necessites eines ni ingredients especials, només les ganes de cuinar i de conèixer un receptari planer i molt nostre. Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que volen conèixer una cuina saborosa per a la vida diària.

 

Modalitats: en línia 

Requisits: cap

Preu: 116 € 

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Sandra de Haro a través d'un correu a haromsn@diba.cat

GRUPS EN LÍNIA    Consulta requeriments tècnics

Codi: CA52A

Horari: dl. 10:00 a 11:00h

Inici-Final: Del 02/12/2024 - 26/05/2025

Durada: 20 setmanes

 

Escola de la Dona

Diputació de Barcelona
Àrea de Feminismes i Igualtat

 

Escola de la Dona, espai Francesca Bonnemaison
Sant Pere Més Baix, 7. 08003 Barcelona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Tel. 934 049 107
Formulari de contacte