Petite Pâtisserie // 30 hores
Descripció:
El disseny del curs està pensat per consolidar i adequar els continguts i aprenentatges del curs de pastisseria dolça i salada al nou curs de perfeccionament de pastisseria per tal de poder obtenir i convalidar el títol d’especialitat professional de pastisseria.
Aquest curs està dirigit a tots aquells alumnes que ja han cursat el taller de perfeccionament de pastisseria dolça i salada i vulguin professionalitzar-se o perfeccionar-se en el món de la pastisseria.
Modalitats: presencial
Requisits: Taller de perfeccionament de pastisseria dolça i salada
Preu: 145 €
(106€ de la formació +39€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CC05A
Horari: dj. 10:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 20/03/2025 - 5/06/2025
Durada: 10 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107