Taller de pastisseria salada // 30 hores
Descripció:
La pastisseria salada és sovint la gran oblidada i pocs saben que en realitat és l’origen de la pastisseria que coneixem avui en dia. En l’antiguitat la pastisseria era salada. Es tractava d’elaboracions a partir de farina i aigua, farcits amb productes locals com les carns, ous, hortalisses i verdures. De fet, era una de les millors formes de conservació i aprofitament dels aliments. A poc a poc es van anar introduint ingredients dolços, com les fruites i més tard el sucre i és així com es va anar transformant.
L’objectiu del curs és consolidar les bases de la pastisseria dolça i descobrir i aprendre les tècniques per obtenir un producte ben acabat en versió salada. En finalitzar aquest curs l’alumnat tindrà unes bases sòlides per endinsar-se en el món de la pastisseria.
Adreçat a totes aquelles persones amb coneixements de pastisseria que vulguin completar i perfeccionar els seus aprenentatges i a professionals que vulgui emprendre o reciclar-se en el món de la pastisseria.
Modalitats: presencial
Requisits: Taller de Perfeccionament de pastisseria o prova de nivell
Preu: 145 €
(106€ de la formació +39€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CC28A
Horari: dt. 16:00 a 18:00 h
Inici-Final: Del 01/10/2024 - 28/01/2025
Durada: 15 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107