Jornada "Com organitzar fires i mercats d’aliments amb garanties per a les persones consumidores"
La Diputació de Barcelona organitza aquesta jornada al Fòrum Gastronòmic de Barcelona per facilitar eines de seguretat en l'àmbit de la salut pública i el consum per la gestió dels mercats municipals, les fires i els mercats no sedentàris, punts d'abastament d'aliments frescos, saludables, artesanals i de quilòmetre zero.
Programa:
9.30 h Acollida i acreditacions
10.00 h Benvinguda institucional a càrrec de Josep-Ramon Mut i Bosque, diputat de Comerç, Consum i Salut pública de la Diputació de Barcelona.
10.15 h Presentació de la Guia de Mercats municipals. Requisits en l'àmbit de consum, a càrrec d'Esther Berrojo, tècnica de Consum de la Diputació de Barcelona, i Rafael Luna, tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona.
11.45 h Pausa
12.15 h Presentació de les fitxes "Requisits de seguretat alimentària per a la venda no sedentària (fires i mercats)", a càrrec d'Isabel Carceller, tècnica de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.
Explicació d'una experiència en l’ús de les fitxes per part d’un ajuntament a càrrec de Judit Jiménez, tècnica de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament de Castellbisbal.
També hi haurà l'exposició d'un experiència en l’ús de les fitxes per part d’un paradista.
14.00 h Visita lliure al Fòrum Gastronòmic.