Tot xocolata // 40 hores
Descripció:
La xocolata és una pasta alimentària realitzada amb cacau i sucre molts, però... només és això?. No! La xocolata també és un dels aliments més valorats arreu del món; deliciosa, energètica, màgica... el seu nom ens fa reaccionar només de sentir-lo, la seva olor aporta sensacions indescriptibles, el seu gust crea passions! Vols descobrir el món que l’envolta?
En aquest curs descobrirem els orígens de “l’aliment dels déus” i les seves infinites preparacions i aplicacions en pastisseria, i aprendrem la manera adequada de tractar-la, essent un element tant noble però al mateix temps delicat, per poder obtenir-ne els millors resultats.
Aquest curs és perfecte per a qualsevol persona que vulgui conèixer totes les oportunitats que ofereix la xocolata i la pastisseria artística, així com pels professionals que vulguin avançar i adquirir nous coneixements.
Modalitats: presencial
Requisits: Pastisseria II o prova de nivell
Preu: 148 €
(116€ de la formació +32€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CC04A
Horari: dj. 11:00 a 13:00h
Inici-Final: Del 03/10/2024 - 06/03/2025
Durada: 20 setmanes
Escola de la Dona
Diputació de BarcelonaÀrea de Feminismes i Igualtat
Escola de la Dona, espai Francesca Bonnemaison
Sant Pere Més Baix, 7. 08003 Barcelona
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Tel. 934 049 107
Formulari de contacte