Cuina mediterrània // 40 hores
Descripció:
Ja no saps què cuinar? Vols aprendre a elaborar noves receptes amb productes de proximitat i de temporada, adaptades als ingredients que podem trobar al mercat? En aquest curs trobaràs idees de plats pensats pel dia a dia.
La cuina mediterrània és salut, és contrast, és fusió de cultures, de sabors, de textures però sobretot, és varietat d'ingredients. Els més imprescindibles: oliva, blat i raïm, i moltes hortalisses fresques i de temporada, fruits secs, cereals, llegums, carns, peixos, mariscos, espècies, llavors, etc.
No necessites eines ni ingredients especials, només les ganes de cuinar i de conèixer un receptari planer i molt nostre. Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que volen conèixer una cuina saborosa per a la vida diària.
Modalitats: en línia
Requisits: cap
Preu: 116 €
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Sandra de Haro a través d'un correu a haromsn@diba.cat
GRUPS EN LÍNIA Consulta requeriments tècnics
Codi: CA52A
Horari: dl. 10:00 a 11:00h
Inici-Final: Del 02/12/2024 - 26/05/2025
Durada: 20 setmanes
Escola de la Dona
Diputació de BarcelonaÀrea de Feminismes i Igualtat
Escola de la Dona, espai Francesca Bonnemaison
Sant Pere Més Baix, 7. 08003 Barcelona
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Tel. 934 049 107
Formulari de contacte