Dolços del record // 20 hores

Descripció:

Vista, olfacte i gust són son sentits que s’activen a la cuina. Qui no ha sentit la sensació que un determinat gust o olor ens ha transportat a un moment de record de la nostre vida?. Aquella olor que sortia de la cuina de la iaia, aquella trobada familiar, aquella passejada amb amics , el gust d’aquell pastisset d’un indret amagat, aquell personatge dels contes... Els aromes i els sabors activen emocions que ens remunten a retalls, moments i vivències concretes de la nostre història personal i familiar.

El propòsit del curs és crear un laboratori on gaudir de l’experiència de recuperar sensacions associades a un moment de record mitjançat la recerca i creació de receptes. ja sigui a partir d’aquella recepta guardada en un calaix traspassada de generació en generació i que no has aconseguit reproduir o la creació i reproducció de noves a partir de les sensacions i records d’un moment en concret.

Curs adreçat a totes aquelles persones interessades en participar en una experiència d’immersió als records dolços ,les emocions i les tradicions.

 

Modalitats: presencial

Requisits: Taller Perfeccionament de Pastisseria dolça i salada o prova de nivell

Preu: 106 € 

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat

GRUPS PRESENCIALS

Codi: CC15A

Horari: dj. 16:00 a 18:00h

Inici-Final: Del 09/01/2025 - 13/03/2025

Durada: 10 setmanes

 

Escola de la Dona

Espai Francesca Bonnemaison

Sant Pere Més Baix, 708003 Barcelona
Instagram de l'escola de la dona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat

Tel. 934 049 107