Dolços del record // 20 hores
Descripció:
Vista, olfacte i gust són son sentits que s’activen a la cuina. Qui no ha sentit la sensació que un determinat gust o olor ens ha transportat a un moment de record de la nostre vida?. Aquella olor que sortia de la cuina de la iaia, aquella trobada familiar, aquella passejada amb amics , el gust d’aquell pastisset d’un indret amagat, aquell personatge dels contes... Els aromes i els sabors activen emocions que ens remunten a retalls, moments i vivències concretes de la nostre història personal i familiar.
El propòsit del curs és crear un laboratori on gaudir de l’experiència de recuperar sensacions associades a un moment de record mitjançat la recerca i creació de receptes. ja sigui a partir d’aquella recepta guardada en un calaix traspassada de generació en generació i que no has aconseguit reproduir o la creació i reproducció de noves a partir de les sensacions i records d’un moment en concret.
Curs adreçat a totes aquelles persones interessades en participar en una experiència d’immersió als records dolços ,les emocions i les tradicions.
Modalitats: presencial
Requisits: Taller Perfeccionament de Pastisseria dolça i salada o prova de nivell
Preu: 106 €
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CC15A
Horari: dj. 16:00 a 18:00h
Inici-Final: Del 09/01/2025 - 13/03/2025
Durada: 10 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107