Taller de pastisseria salada // 30 hores

Descripció:

La pastisseria salada és sovint la gran oblidada i pocs saben que en realitat és l’origen de la pastisseria que coneixem avui en dia. En l’antiguitat la pastisseria era salada. Es tractava d’elaboracions a partir de farina i aigua, farcits amb productes locals com les carns, ous, hortalisses i verdures. De fet, era una de les millors formes de conservació i aprofitament dels aliments. A poc a poc es van anar introduint ingredients dolços, com les fruites i més tard el sucre i és així com es va anar transformant.

L’objectiu del curs és consolidar les bases de la pastisseria dolça i descobrir i aprendre les tècniques per obtenir un producte ben acabat en versió salada. En finalitzar aquest curs l’alumnat tindrà unes bases sòlides per endinsar-se en el món de la pastisseria.

Adreçat a totes aquelles persones amb coneixements de pastisseria que vulguin completar i perfeccionar els seus aprenentatges i a professionals que vulgui emprendre o reciclar-se en el món de la pastisseria.

 

Modalitats: presencial

Requisits: Taller de Perfeccionament de pastisseria o prova de nivell

Preu: 145 € 

(106€ de la formació +39€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat

GRUPS PRESENCIALS

Codi: CC28A

Horari: dt. 16:00 a 18:00 h

Inici-Final: Del 01/10/2024 - 28/01/2025

Durada: 15 setmanes

 

Escola de la Dona

Espai Francesca Bonnemaison

Sant Pere Més Baix, 708003 Barcelona
Instagram de l'escola de la dona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat

Tel. 934 049 107