Dia Nacional de la Seguretat Alimentària
El 17 de novembre se celebra el Dia Nacional de la Seguretat Alimentària (DNSA), i el lema d’enguany és “Seguretat alimentària: cosa de tots”.
El Dia Nacional de la Seguretat Alimentària és una iniciativa promoguda per la Asociación Española de Titulados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos (ALCYTA).
En l’àmbit de la seguretat alimentària, el Servei de Salut Pública realitza inspeccions a establiments alimentaris minoristes i de restauració col·lectiva comercial, i ofereix formació en requisits de qualitat, higiene alimentària, al·lèrgens... als titulars i empleats d’aquests negocis.
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.