Taller de prevenció del malbaratament alimentari: El menjar no es llença a Granollers

Comparteix
24/11/2016 09:00 - 11:00

Seu del Consorci Residus Vallès Oriental. Granollers

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té com a objectiu organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus entre el 19 i el 27 de novembre de 2016.

La Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat donen suport al Consorci Residus Vallès Oriental en l'organització d'un Taller de prevenció del malbaratament d'aliments.

www

El problema del malbaratament alimentari és un dels grans problemes del segle XXI i requereix d'un compromís a llarg termini per poder aconseguir els canvis estructurals necessaris per fer-hi front.

La joventut és el nostre futur, i té infinites possibilitats per avançar cap a un món millor. Podem continuar dient al jovent que el menjar no es llença o podem escoltar-los i aplicar les seves idees i preparar-los per a canviar el món. Cal informar, formar i sensibilitzar però també cal empoderar i promoure la cerca de solucions amb alt impacte per part dels joves, amb un alt potencial de creativitat i innovació. 

Objectius:

- Abordar la problemàtica del malbaratament d'aliments

- Conscienciar al jovent que ells també poden ser part de la solució

- Convidar als joves a participar al concurs d'idees #elmenjarnoesllença