Taller de prevenció del malbaratament alimentari: El menjar no es llença a La Palma de Cervelló

Comparteix
21/11/2016 17:00 - 19:00

La Palma de Cervelló. Punt Jove la Palma

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té com a objectiu organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus entre el 19 i el 27 de novembre de 2016.

La Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat donen suport a l'ajuntament de La Palma de Cervelló en l'organització d'un Taller de prevenció del malbaratament d'aliments.

www

El problema del malbaratament alimentari és un dels grans problemes del segle XXI i requereix d'un compromís a llarg termini per poder aconseguir els canvis estructurals necessaris per fer-hi front.

La joventut és el nostre futur, i té infinites possibilitats per avançar cap a un món millor. Podem continuar dient al jovent que el menjar no es llença o podem escoltar-los i aplicar les seves idees i preparar-los per a canviar el món. Cal informar, formar i sensibilitzar però també cal empoderar i promoure la cerca de solucions amb alt impacte per part dels joves, amb un alt potencial de creativitat i innovació. 

Objectius:

- Abordar la problemàtica del malbaratament d'aliments

- Conscienciar al jovent que ells també poden ser part de la solució

- Convidar als joves a participar al concurs d'idees #elmenjarnoesllença

Poster residus 2016

Tallers per a joves a partir de 10 anys. Al Punt Jove (Aula Pasqual Ollé).

Dilluns 21 de novembre "El menjar no es llença"

Dimecres 23 de novembre "Bijuteria i complements: objectes imaginatius amb materials reutilitzables"