Dia Europeu de prevenció del càncer de pell | ||||
![]() © Shutterstock.com / Cherries | El 13 de juny es celebra el Dia Europeu de Prevenció del Càncer de Pell amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç d'aquesta malaltia. Més del 80% dels casos es podrien prevenir si s’evitessin l’exposició intensa al sol i les cremades solars, especialment durant la infància i l’adolescència. |
Jesús Naharro Rodríguez, nou Diputat delegat de Salut Pública i Consum | ||||
![]() |
Em plau posar-me a la vostra disposició com a nou Diputat delegat de Salut Pública i Consum. Emprenc aquesta responsabilitat com un repte il·lusionant per contribuir a l'impuls de les polítiques socials a la província de Barcelona. En aquests 2 primers anys de Mandat, l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social ha fet una excel·lent feina dotant-se d'un marc conceptual que dibuixa les principals línies estratègiques a seguir per innovar i transformar les polítiques socials des del món local. I en aquest marc, els àmbits de la salut pública i el consum són dos elements clau de les polítiques locals. |
© Shutterstock.com / melitas
© Ajuntament del Prat de Llobregat
© Ajuntament dels Hostalets de Pierola
© Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
© iStock.com / Ilyabolotov
© www.unroadsafetyweek.org
© Shutterstock.com / Andrey_Popov
© Shutterstock.com / Tero Vesalainen
© Diputació de Barcelona
© Shutterstock.com / arka38
© Red Española de Ciudades Saludables
© Diputació de Barcelona / Xavier Subias
Exposicions itinerants que es posen a l'abast dels municipis com un recurs per fomentar estils de vida saludables.
© Diputació de Barcelona
Durant aquest mes es realitzaran 29 tallers "Cuina sense pares", amb el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.
Organitzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries i les empreses Bioser i ITRAM Higiene
11:30 h
Organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) i la Universitat de Girona
Organitzat pel Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari (CRESCA)
14:00 h a 16:00 h
Organitzat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC)
10:00 h a 11:30 h
Organitzat per la Diputació de Barcelona
Organitzat per la fundació uiTB
La transformació digital en l’àmbit de la seguretat alimentària
Organitzat per l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària i la Diputació de Barcelona
Organitzat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Sabadell
Current Environmental Health Reports. 2019
International Journal of Environmental Research and Public Health. 2019
International Journal of Environmental Research and Public Health. 2020
European Environment Agency. 2021
Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA). 2021
Agència Catalana de Seguretat Alimentària. 2021
Arjen Boin, Allan McConnell, Paul't Hart. 2021
Scott L. Greer, Elizabeth J. King, Elize Massard da Fonseca, André Peralta-Santos, Editors. 2021
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat