Tots els cursos de Cuina
Els Ensenyaments de Cuina s'organitzen en 4 àrees de coneixement. Fes clic al nom de les assignatures de cada àrea per veure’n totes les seves característiques i el seu programa.
La disponibilitat de places s'indica amb ● Places lliures, ● Últimes places lliures, ● Places exhaurides
Les modalitats formatives s'indiquen amb PREPresencial, SEMSemipresencial, LINEn línia
ÀREA DE CONEIXEMENTS DE CUINA | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Places | Grup | Assignatura | Mod. | Professor/a | Hores | Horari |
● | CA02A | Cuina Taller I | PRE | Sandra de Haro | 60h | dc. 16 a 18 |
● | CA02B | Cuina Taller I | PRE | Eugènia Carbonell | 60h | dj. 11:30-13:30 |
● | CA03A | Cuina Taller II | PRE | Eugènia Carbonell | 60h | dt. 9:00 a 11:00 |
● | CA03B | Cuina Taller II | PRE | Sandra de Haro | 60h | dt. 18:30 a 20:30 |
● | CA05A | Taller de perfeccionament de cuina | PRE | Sandra de Haro | 60h | dt. 11:30 a 13:30 |
● | CA05B | Taller de perfeccionament de cuina | PRE | Eugènia Carbonell | 60h | dj. 18:30 a 20:30 |
● | CA12A | Taller. Fem pasta fresca | PRE | Eugènia Carbonell | 30h | dl. 11:30 a 13:30 |
● | CA13A | Taller de tapes d'autor | PRE | Sandra de Haro | 20h | dt. 16 a 18 |
● | CA17A | Art i ciència de la cuina de l'arròs | PRE | Eugènia Carbonell | 20h | dt. 16 a 18 |
● | CA25A | Cuina marinera | PRE | Sandra de Haro | 20h | dc. 11:30 a 13:30 |
● | CA43A | Menus diaris | PRE | Sandra de Haro | 20h | dc. 11:30 a 13:30 |
● | CA50A | Cuina: xup, xup a foc lent | LIN | Sandra de Haro | 30h | dl. 11:30 a 12:30 |
● | CA52A | Cuina mediterrània | LIN | Sandra de Haro | 40h | dl. 10 a 11 |
ÀREA DE CONEIXEMENTS DE PASTISSERIA | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Places | Grup | Assignatura | Mod. | Professor/a | Hores | Horari |
● | CC00A | Especialitat professional de pastisseria 2024-25 | SEM | Vicky Alba | 370h | dl. 16:00 a 18:00 |
● | CC01A | Pastisseria Taller I | PRE | Vicky Alba | 60h | dl. 16:00 a 18:00 |
● | CC02A | Pastisseria Taller II | PRE | Vicky Alba | 60h | dc. 18:30 a 20:30 |
● | CC03A | Taller de perfeccionament de pastisseria | PRE | Vicky Alba | 90h | dc. 10:30 a 13:30 |
● | CC04A | Tot xocolata | PRE | Vicky Alba | 40h | dj. 11 a 13 |
● | CC05A | Petite Pâtisserie | PRE | Vicky Alba | 30h | dj. 10:30 a 13:30 |
● | CC15A | Dolços del record | PRE | Vicky Alba | 20h | dj. 16:00 a 18:00 |
● | CC22A | Viennoiseries | LIN | Vicky Alba | 30h | dt. 16:00 a 17:00 |
● | CC24A | Plum’s & cheesecakes | PRE | Vicky Alba | 20h | dj. 16:00 a 18:00 |
● | CC26A | Mini pastisseria | PRE | Vicky Alba | 20h | dj. 16:00 a 18:00 |
● | CC28A | Taller de pastisseria salada | PRE | Vicky Alba | 30h | dt. 16:00 a 18:00 |
● | CC30A | Pastisseries BCN | PRE | Vicky Alba | 20h | dt. 10:00 a 12:00 |
ÀREA DE CULTURA GASTRONÒMICA | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Places | Grup | Assignatura | Mod. | Professor/a | Hores | Horari |
● | CH01A | Cuina de Nadal | PRE | Eugènia Carbonell | 20h | dt. 16:00 a 18:00 |
● | CH15A | Cuina catalana, tradició i innovació | PRE | Sandra de Haro | 40h | dj. 16:00 a 18:00 |
● | CH25A | English Cooking | PRE | Eugènia Carbonell | 20h | dt. 11:30 a 13:30 |
ÀREA DE NUTRICIÓ I SALUT | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Places | Grup | Assignatura | Mod. | Professor/a | Hores | Horari |
● | CN03A | Cuina equilibrada | PRE | Eugènia Carbonell | 20h | dt. 16:00 a 18:00 |
● | CN13A | Taller de cuina saludable | PRE | Eugènia Carbonell | 30h | dv. 9 a 11 |
● | CN21A | Superaliments | PRE | Eugènia Carbonell | 40h | dt. 11:30 a 13:30 |
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107